Digital Yuan wordt beschouwd als “Hoogste Potentiële Opbrengst” Investering door Onafhankelijke Onderzoekers

Yuan Pay Group

Yuan Pay Group

MAJURO, MAJURO, MARSHALL ISLANDS, June 7, 2021 /EINPresswire.com/ — Digital Yuan, China’s Central Bank Digital Currency (CBDC) is de nieuwste toevoeging aan de wereldwijde digitale valutaportefeuille. Het is de eerste valuta in zijn soort die volledig wordt ondersteund en gesponsord door een grote natie en investeerders wedden er enorm op.

De Onafhankelijke Onderzoeksgroep interviewde méér dan 7,650 investeerders in ’t Verenigd Koninkrijk en Ierland en stelden vast dat meer dan 92% overwoog om te investeren in de Digital Yuan en 76% heeft al geïnvesteerd of bereidt zich voor om te investeren binnen de komende twee weken.

Nu de huidige financiële markten in beroering zijn, richten veel hoogrenderende particulieren zich op digitale valuta. Echter, geen enkele heeft zo goed gepresteerd als de Digital Yuan, terugkerende investeerders die alleen al in september 10-keer hun geld hebben geïnvesteerd.

“Met de officiële steun van de overheid is er weinig nadeel aan het risico en zijn de huidige marktomstandigheden perfect voor investeringen. De grote aandelenindexen zijn gedaald en velen van ons wenden zich tot de Digital Yuan om ongekende rendementen te behalen. Dit is onze kans om vroeg te investeren en niet nog een bitcoin-achtige kans te missen” — een hoofd Hedge-Fund handelaar die anoniem wenst te blijven, gaf commentaar in een interview.

“Het is echt onmogelijk om deze beleggingsmogelijkheid te weerstaan. Het is de eerste door het land gesteunde digitale valuta. China produceert elke week een nieuwe miljardair met zijn roodgloeiende markten. Het heeft veel kapitaal en liquiditeit, dus het is niet het moment om er overheen te kijken” — zegt Michael Jewles, een beroemde daghandelaar en durfkapitaalverstrekker.

Bitcoin is van minder dan €0,002 naar €17.000 gegaan, wat een investering van €100 zou betekenen die nu €5M waard is. Het is gemakkelijk te zien waarom iedereen deze kans wil grijpen.

Bovendien kan de Digital Yuan een oplossing bieden voor het langdurige Chinese probleem van slechte schulden. Het land heeft momenteel 2,4 biljoen Yuan (341 miljard Euro) aan officieel erkende slechte schulden als gevolg van de illegale maar populaire praktijk van het verkrijgen van meerdere leningen die hetzelfde onderpand bieden. De brede goedkeuring in de Chinese economie van de Digitale Yuan zou zijn waarde nog hoger drijven.

“Met behulp van slimme contracten die door de Digital Yuan valuta, zal de regering van China in staat zijn om de activa en passiva te volgen en om ervoor te zorgen dat meerdere leningen niet worden overgenomen door hetzelfde onderpand”, zegt een hoofd Blockchain onderzoeker J. Rothers.

De circulatie van de valuta wordt gecontroleerd door de staat; elke handel kan alleen worden uitgevoerd via geautoriseerde makelaars.

Veel beleggers zijn na de recente pandemiecrisis op zoek gegaan naar aandelen met een hoog potentieel en dit zou voor velen de kans van hun leven kunnen betekenen. Digital Yuan kan niet alleen de al lang bestaande problemen van China oplossen, maar ook veel middenklasse individuen in staat stellen om de financiële ladder op te gaan door middel van een veilige investeringsstrategie.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het investeren in de Digital Yuan of er meer over willen leren, klik hier.

Martin Hustragen
Yuan Pay Group LTD
info@yuanpaygroup.com

You just read:

News Provided By

June 07, 2021, 16:07 GMT

EIN Presswire’s priority is source transparency. We do not allow opaque clients, and our editors try to be careful about weeding out false and misleading content. As a user, if you see something we have missed, please do bring it to our attention. Your help is welcome. EIN Presswire, Everyone’s Internet News Presswire™, tries to define some of the boundaries that are reasonable in today’s world. Please see our Editorial Guidelines for more information.

Source